Fietsherstelshop ClerMans

Merken

Ben je op zoek naar de beste accessoires voor je fietstocht? Dan zit je hier goed. Naast de fietsherstelshop zijn wij ook trotse verdeler van onderstaande accessoire-merken. Stuk voor stuk mooie merken die je extra gaan laten genieten van jouw fietstocht.

We hebben zelf nog geen webshop. Maar op deze pagina geven we je graag al alle informatie over deze geweldige merken. Natuurlijk voorzien we je graag van passend advies, dus neem zeker contact met ons op.

De beste fietssloten voor onderweg en de mooiste fietsstorage oplossingen voor thuis.

De medeoprichters van Hiplok, Ben Smith en John Abrahams, zijn productontwerpers én wielrenners in hart en nieren. Met meer dan 25 jaar gecombineerde ervaring in ontwerp en fietsindustrie, wilden ze de veiligheid voor fietsers veranderen. Ze wilden beschermen waar ze van houden door hun ontwerpexpertise en rijervaring in te brengen om innovatieve, hoogwaardige fietssloten te leveren die niet alleen je fiets beschermen, maar ook het rijplezier beschermen.

Afkomstig uit de UK.

Vind je gepaste slot via ‘find my lock’ op  hiplok.com

HipLok merken ClerMans
Peaty's merken ClerMans

Tubeless Sealant, ontvetter, fietsshampoo, kettingsmeer, tool wrap, … Allen ontwikkeld door Steve Peat, één van de meest succesvolle racers en nu mentor voor velen.

Peaty’s staat niet alleen bekend voor de ecologisch afbreekbare schoonmaakproducten voor je fiets. Ze bieden eveneens beschermingsproducten, kettingsmeer en tubeless montagemogelijkheden. Sinds de samenwerking tussen Peaty’s en Chris King, zijn de tubeless ventielen nu ook in tal van leuke en felle kleuren beschikbaar.

Afkomstig uit de UK.

Benieuwd naar hun aanbod?➡️ peatys.co.uk

Wanneer jij tijdens je rit graag geniet van muziek, dan wil je zeker een kijkje nemen bij Shokz.  Zij produceren koptelefoons waarmee je dag zegt tegen gehoorbeschadiging. Ze hebben zich gespecialiseerd in de zogenaamde Bone Conduction Technology. Dit betekent dat de geluidsbron van de koptelefoon rust op je jukbeenderen en niet direct de gehoorgang ingaat. Het geluid van de muziek wordt door middel van trillingen via de botten naar het slakkenhuis van het oor gestuurd en komt vervolgens via de gehoorzenuwen terecht in de hersenen. Op deze manier is er geen kans op gehoorbeschadiging!

En als je graag aan triathlon doet, ze hebben ze ook voor in het water 😉

Afkomstig uit de US.

Ontdek de verschillende beschikbare modellen en prijzen op clermans.be/shokz.

Ontdek welke headset het best bij je past op shokz.com

Wahoo merken ClerMans

De indoor trainers van Wahoo zijn perfect om binnen te kunnen trainen. Ideaal dus als je een ‘mooi weer’ rijder bent of als je niet altijd naar buiten kan. Ze zijn krachtig, nauwkeurig en responsief. De KICKR MOVE, KICKR, KICKR CORE en KICKR SNAP bieden jou de ultieme indoor training experience!

“We believe bikes make the world a better place and tough goals make us better people.” 🤩

Afkomstig uit Atlanta.

Bekijk de bike trainers en smart bikes op eu.wahoofitness.com

Wil jij meer uit je fietstraining halen? Neem dan eens een kijkje bij PurePower, een Deense leverancier van energieproducten met de beste producten voor jouw training. Hun aanbod bevat energierepen, energiepoeders, energiegels, herstelpoeders, eiwitrepen, elektrolyttabletten en nog veel meer voor je training. 

Het assortiment bestaat uit populaire smaken, die geschikt zijn voor fietsen, hardlopen, MTB, zwemmen en triatlons.

Ontdek het assortiment op purepowersport.nl

Purepower merken ClerMans
Restrap merken ClerMans

Wil je echt op avontuur met je fiets? Neem dan eens een kijkje bij bikepackersspecialist Restrap, gespecialiseerd in het maken van bikepacking uitrusting voor alle types van fietsen en bikepacking. Ze staan er om bekend voor het produceren van de beste functionele, duurzame tassen en uitrusting voor fietsreizen. Allemaal volledig in eigen atelier vervaardigd in de UK.

Handmade in de UK.

Kom nog meer te weten over Restrap op restrap.com

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Wij onderhouden en herstellen fietsen, we verkopen ze niet. We vermelden hieronder wel graag enkele winkels die je wel daarmee kunnen verder helpen. Ons advies: ga testrijden. Iedere zaak heeft zijn specialiteit, ga kijken, stel vragen, … We bevelen deze ondernemers met een warm hart aan.  Vermeld zeker even dat je via ons gestuurd bent 🙂

Hey, is je fiets nog niet helemaal toe aan vervanging maar wel aan een onderhoudsbeurt? Plan dan nu je onderhoudsbeurt in!

Scroll naar boven