Fietsherstelshop ClerMans

Sport-koptelefoons

Wil je graag tijdens je training van je muziek of podcast genieten terwijl je je bewust blijft van je omgeving?

Dan is een open-ear koptelefoon van Shokz exact wat je zoekt !

In tegenstelling tot traditionele oordopjes, die in je gehoorgang zitten en externe geluiden blokkeren, maken open-ear koptelefoons gebruik van bone conduction of DirectPitch™-technologie om geluid naar je oren te sturen zonder ze te blokkeren. Hierdoor blijf je je bewust van je omgeving terwijl je toch van je favoriete muziek of podcast kan genieten.

Shokz OpenSwim Pro, ClerMans
Shokz OpenFit Air, ClerMans
Shokz, ClerMans

welke koptelefoon is voor jou de beste keuze?

Wil je de koptelefoon gebruiken tijdens het 

 • hardlopen?
 • fietsen?
 • wandelen, kamperen, vissen?
 • watersporten?
 • werk?

Waar hecht jij belang aan? 

 • waterdicht?
 • batterijduur?
 • comfort?
 • lichtgewicht?
 • geluidskwaliteit?

Hoe vaak denk je de koptelefoon te gebruiken?

 • dagelijks?
 • 3 à 4 keer / week?
 • 1 à 2 keer / week?
 • minder dan 1 keer / week?

Doorloop de quiz op Shokz.com en ontdek welk model het best aan jouw wensen voldoet ! 

Kies vervolgens hieronder jouw Shokz !

De Shokz-koptelefoons werken op basis van bone conduction technologie: een revolutionaire benadering van het overbrengen van geluid. In tegenstelling tot traditionele koptelefoons die afhankelijk zijn van luidsprekers om geluid door de lucht te sturen, maakt bone conduction technologie gebruik van trillingen die via de huid en het bot naar het slakkenhuis worden gestuurd. Op die manier worden traditionele luchtgeleidingstechnieken zoals de externe gehoorgang of het trommelvlies omzeild.

Shokz, Bone conduction, ClerMans

De DirectPitchTM (bij het OpenFit model) audiotechnologie zet het Shokz open-ear concept voort door middel van een compact ontwerp. Shokz DirectPitchTM technologie gebruikt omgekeerde geluidsgolven om de afstand en de hoek tussen de geluidsbron en het menselijk oor te optimaliseren, wat resulteert in een relatief grotere geluidsdruk in de richting van het oor en minder geluidsdruk in andere richtingen dan de gehoorgang.

Dit zorgt ervoor dat de luisteraar geluiden duidelijk kan horen zonder dat de oortjes in het oor zitten en heeft ook het voordeel dat er minder geluid weglekt en de privacy gewaarborgd blijft.

Shokz DirectiPitch, ClerMans

De voordelen van open-ear luisteren:

Omgevingsbewustzijn:

Met een open-ear koptelefoon kan je de muziek horen zonder de omgevingsgeluiden af te blokken. Daardoor blijf je je bewust van je omgeving en kan je snel reageren op veranderingen of gevaren.

Comfort:

Open-ear koptelefoons zijn zo ontworpen om langdurig te dragen. Ze geven prioriteit aan comfort. Door het gehoorkanaal open te laten, verlicht de koptelefoon de druk die kan ontstaan bij in-ear koptelefoons, zodat open-ear koptelefoons de hele dag door comfortabel blijven zitten.

** nieuw **

openfit air

Standaard open-ear oortjes met DirectPitch technologie. Met een Shokz Air-oorhaak voor stabiliteit.
€ 139

Maak kennis met de OpenFit Air, zopas gelanceerd door Shokz. Dit is de standaard versie van de OpenFit.

Multitasken als een pro met multipoint-koppelen. Synchroniseert tegelijk met twee apparaten als laptops, smartphones en tablets, op Android, Windows of iOS. Schakel naadloos tussen apparaten met een simpele tik terwijl je overschakelt van huiswerk naar trainingen en dan naar ontspannen.

Kleuren OpenFit Air: zwart – wit – roze
Prijs: € 139

Bestellen

Vul hieronder je naam en email in om te bestellen. Dan bezorgen we je binnen 24u per mail de betaallink en kan je je gegevens doorgeven in reply.

** nieuw **

openswim pro

Vernieuwde versie van de openswim. waterbestendige koptelefoon. bluetooth- en MP3 modus.
€ 199

Omdat de OpenSwim Pro duurzaam IP68-waterproof is, dompel je deze 2 uur lang onder tot een diepte van 2 meter. Je muziek blijft naadloos en perfect spelen. Schakel tussen Bluetooth-en mp3-modus voor ononderbroken muziek met de knop in de Shokz-app. OpenSwim Pro is waterproof, veelzijdig en veilig gemaakt. Passend voor je trainingsroutine. In het water of op het land.

Alleen de MP3-modus kan onder water worden gebruikt omdat het water de Bluetooth-signalen blokkeert.

Kleuren OpenSwim Pro: grijs – oranje
Prijs: € 199

Bestellen

Vul hieronder je naam en email in om te bestellen. Dan bezorgen we je binnen 24u per mail de betaallink en kan je je gegevens doorgeven in reply.

openrun pro

Premium sport-koptelefoon met ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Beschikbaar in standaard en mini.
€ 175

Maak kennis met de OpenRun Pro, de meest geavanceerde koptelefoon tot nu toe. Hij heeft een verbeterde bas, een batterijduur van 10 uur en een functie voor snelladen. De nieuwste 9e generatie bone conduction technologie (genaamd Shokz TurboPitchTM technologie) en een verbeterd ontwerp. En dat alles met het kenmerkende open-ear ontwerp en de comfortabele pasvorm. Beschikbaar in de standaard en mini versie.

Kleuren OpenRun Pro: zwart – blauw – beige – roze
Kleuren OpenRun Pro mini: zwart – beige
Prijs standaard/mini: € 175

Bestellen

Vul hieronder je naam en email in om te bestellen. Dan bezorgen we je binnen 24u per mail de betaallink en kan je je gegevens doorgeven in reply.

openrun

Geupgradede koptelefoon. De snellaadversie van de aeropex. beschikbaar in standaard en mini.
€ 125

De OpenRun is de  snellaadversie van de Aeropex (,het best verkochte model van Shokz). Dit model werd geüpdatet met een snellaadfunctie en kreeg een nieuwe naam: de OpenRun. Een oplaadtijd van 10 minuten geeft je 1,5 uur luistertijd, zodat je snel op pad kunt! Beschikbaar in de standaard en mini versie.

Kleuren OpenRun: zwart – blauw – grijs – rood
Kleuren OpenRun mini: zwart – blauw
Prijs standaard/mini: € 125

Bestellen

Vul hieronder je naam en email in om te bestellen. Dan bezorgen we je binnen 24u per mail de betaallink en kan je je gegevens doorgeven in reply.

openmove

Ontworpen voor algemeen gebruik. Bone conduction koptelefoon op instapniveau voor dagelijks gebruik.
€ 80

De OpenMove is gemaakt met veelzijdigheid in gedachten en ontworpen voor dagelijks gebruik. Het biedt u de beste bone conduction technologie in zijn klasse, het kenmerkende open-ear ontwerp en comfortabel, veilig luisteren tegen een goede budgetvriendelijke keuze.

Kleuren OpenMove: grijs – wit – blauw – roze
Prijs: € 80

Bestellen

Vul hieronder je naam en email in om te bestellen. Dan bezorgen we je binnen 24u per mail de betaallink en kan je je gegevens doorgeven in reply.

openswim

Waterdichte bone conduction koptelefoon met MP3-speler Ontworpen om mee te zwemmen
€ 159

De OpenSwim brengt open-ear luisteren naar nieuwe dieptes. Het IP68 waterdichte ontwerp is bestand tegen totale onderdompeling in water tot maximaal 2 meter diep. Met een batterijduur tot wel 8 uur en een opslagcapaciteit van tot wel 1200 nummers kunt u continu genieten van de buitengewone geluidskwaliteit onder water. Het is de beste keuze voor tijdens je zwemtraining. Dit is een waterdichte koptelefoon met MP3-speler, niet bluetooth compatiebel.

Kleuren: zwart – blauw
Prijs: € 159

Bestellen

Vul hieronder je naam en email in om te bestellen. Dan bezorgen we je per mail de betaallink en kan je je gegevens doorgeven in reply.

openfit

Premium open-ear oortjes. Verhoog je productiviteit met naadloze connectiviteit dankzij de multipoint pairing functie van de Shokz OpenFit. Moeiteloos multitasken op twee apparaten met de Shokz OpenFit.
€ 180

De OpenFit zet het Shokz open-ear concept voort om gebruikers zo de hele dag te laten genieten van comfort en hun eigen soundtrack, terwijl ze open blijven staan voor de wereld om hen heen. De OpenFit biedt een ultralichte, open-ear constructie om zowel je eigen audio als elk geluid om je heen kristalhelder te horen.

De DirectPitch™-technologie produceert een volledige audio-ervaring om op te gaan in je favoriete nummers, podcasts en audioboeken. Het flexibele oorhaakontwerp combineert stabiliteit en comfort. Momenten zijn kostbaar en de OpenFit geeft je de vrijheid om het allemaal te horen.

Het afspelen van audio en telefoongesprekken kunnen direct op de ingebouwde touchpads worden bediend, zodat je echt je handen vrij hebt zonder alsnog je telefoon te hoeven gebruiken. De touchpads zijn geschikt voor bediening door dubbel tikken en het ingedrukt houden van de touchpads en verdere aangepaste bediening via de Shokz app.

Kleuren: zwart – beige

Prijs: € 180

Bestellen

Vul hieronder je naam en email in om te bestellen. Dan bezorgen we je per mail de betaallink en kan je je gegevens doorgeven in reply.

Scroll naar boven